Over Kleuren is Leuk!

‘Kleuren is Leuk!’ is in 2009 opgezet omdat mijn kinderen en ik kleuren leuk vinden. Bob, Cars, K3, Dora en hun vrienden zien we al genoeg op TV voorbij komen, die vind je om die reden niet op ‘Kleuren is Leuk!’.

Vragen en suggesties kun je mailen naar: info @ kleurenisleuk.nl of achterlaten op www.facebook.com/kleurplaten!

Kleurplaten zijn leerzaam

Wist je overigens dat het inkleuren van kleurplaten goed is om het concentratievermogen te trainen?! Daarnaast is het goed voor de fijne motoriek, heel ontspannend om te kleuren en maak je niet alleen de kinderen blij maar ook papa’s, mama’s, opa’s en oma’s, vriendjes en vriendinnetjes, Sinterklaas, …!

Informatie voor ouders – leeftijdsadvies

De kleurplaten op deze site zijn vrij van ‘geweld en dergelijke’ en zijn bedoeld voor kinderen en volwassenen van 4 tot 80+.

Advertenties

Wij houden niet van drukke websites vol met afleidende reclame. Om die reden proberen we het aantal advertenties te beperken en de banners op ‘Kleuren is Leuk!’ zo relevant mogelijk te houden. Meer over adverteren vind je hier.

Vrienden van Kleuren is Leuk! op Facebook

Wil je je vrienden op Facebook snel en gemakkelijk op de hoogte brengen van ‘Kleuren is Leuk!’?  Klik dan hier onder op de ‘Like’-button.